12 aktivit, které jsou romantické jen ve filmu

Redakce

Usilovat o svoji budoucí vyvolenou šílenými neortodoxními způsoby je možné jen ve filmu. Oprava, je to možné i v realitě, ale rozhodně to nevypadá tak narůžověle a smysluplně jako na stříbrném plátně.

  1. Podniknout automobilovou honičku do kostela. A musí to být minimálně přes celé město uprostřed zácpy a na 20 filmových minut. Už jen když se to napíše, tak je veškerá romantika pryč. A co ty pokuty? Stojí to za to?
  2. Bitka s rivalem. A rozmlácení přilehlých výloh k tomu. Ve skutečnosti by amant místo hubiček dostal napařeno něco nepodmíněně.
  3. Úplně se změnit jak po fyzické, tak psychické stránce. Ve filmu to má svůj efekt katarze, ale když se změníte reálně, tak jste přece někdo jiný. Navíc partner / ka vlastně nechtěl / a vás, nýbrž usilovala o vaši změnu.
  4. Líbání za deště. Mluvíme zde o těch ultra konvích, co na sebe ve filmech vylejí. Ve skutečnosti je vám zima, jste durch a polykáte tolik vody, že máte co dělat zůstat neutopení. A kdo si pak má ještě užívat tu líbačku?
  5. Grandiózní proslovy na veřejnosti. A prostřihy na dojaté publikum. To funguje jen na to publikum. Jinak jen do virálu na Youtube a možná ani tam ne.
  6. Zpomalené upřené uslzené pohledy. Až tohle někdo bude umět i mimo film, bude to borec.
  7. Patlání se navzájem medem, čokoládou, šlehačkou a podobně. Co už v běžném filmečku není, je fáze úklidu, nekompromisně následující po sladkém laškování.
  8. Vyznání lásky na pracovišti. Ve filmu si zaslzíme a budeme povýšeni pro neočekávané morální kvality. Pravdou je, že vám spíš přijde “hate” e-mail od personálního zakazující soukromé proslovy v zasedačce, v open spejsu, na chodbách a pro jistotu i v garážích. Navíc vás u výkonu budou pozorovat všichni kolegové, kterým je ta vaše lovestory úplně šumák.
  9. Spontánní žádosti o ruku na veřejnosti. Koho jako dojme, že má jen tak vysolit peníze za svatbu? A vůbec je to nátlak bez předchozí domluvy. A o té je manželství především.
  10. Sex v bazénu. V realitě nemusí být vyhřívaný a voda není ten nejlepší z lubrikantů.
  11. Pokoušet se někoho zastavit na letišti. Jestliže to zvládnete nepozorovaně a bez újmy přes bezpečnostní kontrolu, je na místě se tím i živit. Ve filmu bez problému takto dobíhají letadlo až nezdravě často. Zajímavé je, že ve filmech nikdo neřeší náklady na letenku a domluvenou cestu.
  12. Přerušení oddání. Ve filmu je to většinou gradace na konci těsně před happyendem. V životě se naskýtá otázka, proč si to nevyříkali zúčastnění před obřadem. Otrávili tak nejen jeden den, ale celý život spoustě lidí. A ti za nic nemohli. Hlavně maminky.

S jakými postavami (holkami) ze seriálů jsme chtěli chodit: S Penny, Rachel i Xenou

13 zajímavostí o seriálu Hra o trůny: Tyrionova milenka začínala v pornu, Sansa adoptovala zlovlka a z Hodora je úspěšný DJ