15 chuťovek, které byste měli vědět o Kitu Haringtonovi. Také vám připadá v roli Johna Snowa neodolatelný?

Redakce

Kit Harington je pohledný herec. Proslavila ho role Johna Snowa v seriálu Hra o trůny. Od té doby ho zná téměř celý svět. Boduje především u mladých fanynek. Přečtěte si o něm několik zajímavostí.

  1. Když byl ještě malý chlapec, chtěl se stát kameramanem a novinářem. Můžeme být rádi, že nyní má větší sklony k herectví. Za kamerou by ho byla škoda.
  2. V době, kdy začínal hrát v seriálu Hra o trůny, musel při natáčení nosit paruku. Nikdy předtím neměl dlouhé vlasy. Rozhodl se, že si je nakonec nechá narůst. Zhruba od druhé série je už bujná hříva jeho.
  3. Kit má bratra, který se jmenuje John Catesby Harington.
  4. Pohledný herec se zamiloval do své filmové partnerky Rose Leslie. Dali se dohromady během natáčení Hry o trůny. Smůla holky!
  5. Kit se ve skutečnosti jmenuje Christopher Catesby Harington. Do svých jedenácti let nevěděl, že se tak skutečně jmenuje. Rodina ho vždy oslovovala Kite a to mu zůstalo dodnes.
  6. Bojí se městské hromadné dopravy, pavouků, létání a injekcí. Co se dá dělat, každý máme z něčeho strach.
  7. Ve svém volném čase rád píše vlastní příběhy. Možná z něj ještě bude spisovatel!
  8. Kit pochází ze šlechtického rodu. Mladíkovi předci byli hrabata, vikomti a baroneti. Maminka se jmenuje Deborah Jane Catesby a tatínek David Richard Harington.
  9. Kitovy rodinné kořeny sahají až do Neměcka, Francie a Španělska. Krasavec má z každé země jen ty nejlepší vlastnosti…
  10. Za půl roku oslaví třicítku. Řekli byste to do něj?
  11. Nepoužívá sociální sítě. Nemá rád, když se o něm mluví více, než je doopravdy nutné. To je vysvětlení, proč nenajdete jeho oficiální stránku na FB.
  12. Dříve pracoval v knihkupectví, které vlastní jeho otec.
  13. Herec přiznal, že rád nosí přiléhavé oblečení, ale jinak toho moc o módě neví. To je možná dobře.
  14. Role Johna Snowa ve Hře o trůny byla jeho premiéra před kamerou. Předtím se věnoval spíše divadlu. Populární seriál Kitovi otevřel dveře do filmového světa. V letošním roce si zahrál hlavní roli ve filmu Brimstone.
  15. Pokud by si mohl vybrat postavu z Hry o trůny, kterou by chtěl hrát, nebude to John Snow. Nejvíce se mu zamlouvá Tyrion Lannister, protože je skvělý řečník a vypravěč. S fiktivní postavou Johna je ale také kamarád.

13 zajímavostí o seriálu Hra o trůny: Tyrionova milenka začínala v pornu, Sansa adoptovala zlovlka a z Hodora je úspěšný DJ

Kvíz: Jak dobře znáte seriál Hru o trůny?