16 nestoudných lží, kterými muži krmí ženy: Zlato, dopiju a jdu

Redakce

A zeměkoule se točí a ženy to mužům zobou z ruky jakoby nic. Kdybyste se tímhle nekonečným seriálem už nechtěly zabývat, je tu zlatý výběr mužských lží, které se dají jednoduše prokouknout.

  1. „Zlato, já opravdu netuším proč si šéf najednou umanul, že zrovna já musím v kanclu pracovat v pátek a sobotu večer.“ Tak to je klasika všech klasik. Žena, co tohle mužíkovi spolkne, je snad úplně blbá anebo chce žít radši v říši halucinací a nevidět očividnou nevěru.
  2. „Miláčku, víš jak moc tě přece miluju.“ Pozor na načasování těchto velkých slov. Jestliže je chlapec vyhrkne před nebo při sexu, asi mu o něco (o co asi) půjde. Patologický lhář ví, že ženské jsou na „aj lov jú“ závislé jak na heráku. A taky toho zneužívá.
  3. „Mám rád všechny tvé kamarádky.“ Jó, a jak je tohle možné? Určitě ho minimálně jedna vytáčí, třeba tím, jak vás manipuluje. Ale vám to muž do očí neřekne a spíš si počká, až na ni začnete nasazovat sama.
  4. „Už se nemůžu dočkat, až poznám tvé rodiče.“ Kecy, nemůže se dočkat na něco úplně jiného. Navíc ví, že taťka jeho vyvolené se na něj bude koukat skrz prsty, protože právě on má (ve smyslu obdělává) jeho holčičku. Takže o nějakém těšení se nemůže být řeč.
  5. „Nechápu, proč mi moje ex pořád smskuje.“ Asi si pořád plete číslo. (ha ha)
  6. „To byl nejlepší sex v mém životě.“ Obehraná karta, ale skvěle funguje. Jen když to slyšíte často, je to podezřelé.
  7. „Jen dopiju a jdu dom.“ Po tomto slibu se pak pánové běžně vrací až za tři a více dnů. Drink totiž v době pronesení hlášky ještě ani nebyl dovezen ze skladu, natožpak nalit.
  8. „Jeden telefon mám služební a druhý pro přátele.“ Hmm a těch pípnutí po smsce jsou večer desítky.
  9. „Je to jen kamarádka.“ A tráví s ní v poslední době hodně času? Zná se s ní prý deset let a zrovna teď si toho mají tolik co říct… (tak TO mu věřte)
  10. „Samozřejmě, že tě nebalím.“ Balí. Balí. A prostě balí.
  11. „Myšlenka na sex nebyla při našem prvním setkání to nejdůležitější co mě napadlo.“ Ale no tak.
  12. „Já nevím, co za ženskou mi to pořád volá. Asi špatné číslo, omyl. Vůbec ji neznám!“ Překvapivě mnoho žen tuhle vychytávku zbaští (i s pověstným navijákem). Zřejmě se radši nechají obelhat než se trápit.
  13. „Miláčku, zdržel jsem se v práci.“ Takzvaná pololež. Někde se pán zdržel, ale v práci to stoprocentně nebylo.
  14. „Zlato, to víš, že si tě vezmu.“ Jestli je ženatý, tak zapomněl dodat, že se předtím ještě (ne)rozvede.
  15. „To víš, že jí to (o nás) řeknu.“ Proč by to dělal, když jste to s ním vydržela doteď?
  16. „S manželkou spolu už nespíme.“ Ženáči jsou ve lhaní profíci. A této lize mistrů se nedá věřit. (vůbec nic)

40 vtíravých myšlenek, co nás chtě nechtě napadají v metru (omluva Brnu)

10 tipů, co dělat na Valentýna, když jste singl