5 cviků, které vám konečně zpevní zadek

Redakce

Je pravda, že dřepy jsou jedním z těch dobrých způsob, jak zpevnit zadek, ale existuje mnohem více cviků, které vám zaručí dokonalý zadeček. Zde je několik cviků, které doporučuje sama osobní trenérka Brittany Perille.

Zadek je jednou z částí těla, na kterou se poslední dobou všichni velmi zaměřují, a to je možná především tím, že jsou v módě pevné a velké zadky, jako má třeba Kim Kardashian nebo Nicki Minaj. Právě tenhle trend se do jisté míry rozjel díky nim a každý nyní touží po větším a pevnějším zadku. Takových tvarů docílíte tím, že budete dělat těchto devět cviků a každý z nich dělejte pětačtyřicet sekund a celou sadu opakujte až třikrát.

  1. Velmi široké dřepy

Stoupněte si a roztáhněte nohy, co nejvíce to půjde. Špičky vytočte co nejvíce do stran a posaďte se do hlubokého dřepu. V této pozici zkuste vydržet čtyřicet pět sekund a poté se zaměřte na další cvik.

  1. Velmi široké dřepy se zdviženými patami

Opět si stoupněte a roztáhněte nohy, co nejvíce do šířky. Špičky vytočte co nejvíce do stran a posaďte se do hlubokého dřepu a postupně zvedejte patu ze země. Jednou na jedné straně a podruhé na druhé straně. V této pozici opět vydržte pětačtyřicet sekund.

  1. Dostaňte se do polohy prkna a kmitejte

Dostaňte se do polohy prkna a ruce roztáhněte o trošku víc, než je šíře vašich ramen. Jednu nohu mějte opřenou o zem a tou druhou kmitejte nahoru a dolu, poté nohy vystřídejte.

  1. Zakopávání v kleče

Dostaňte se na všechny čtyři jako kočka s opřenou nohou na špičce. Poté jednu nohu zvedejte z této polohy do stropu a po dvaceti vteřinách nohy vystřídejte.

  1. Dřepy s výskokem

Rozkročte nohy a dostaňte se do dřepu. Z dřepu vyskočte do vzduchu a opět dopadněte do dřepu. Vydržte skákat čtyřicet pět sekund a připravte se na to, že vás to bude pálit.

Už jen neběhejte: Cviky, které vám pomohou s vaší postavou

Jak se udržuje ve formě krásná vévodkyně Kate?