5 nejluxusnějších světových wellness, které můžete navštívit

Redakce

Vzhledem k tomu, že je venku zima, už se nám nenabízí moc venkovních aktivit, tak se poohlížíme po něčem uvnitř. Wellness je ideální alternativou, jak si užít volné chvíle a zároveň si také vychutnat zasloužený relax. Tady jsou ty nejluxusnější wellness centra, která můžete ve světě navštívit.

  • Le Riad Yasmine – Marrakech. Krásné wellnes leží v marockém hlavním městě Marrakech. Už když vejdete dovnitř pocítíte klidnou a příjemnou atmosféru, která vás chytne za srdce. Kromě cvrlikání ptáků neuslyšíte vůbec nic, prostě jenom ticho. Riad Yasmine je oázou klidu.
  • Akasha Spa v Cafe Royal Hotel – Londýn. Útočiště je v centru Londýna ve Velké Británii. Nejen, že si můžete vychutnat krásnou procházku centrem, ale potom si můžete taky odpočinout v luxusním wellness. V Akasha Spa naleznete zobrazení všech čtyřech živlů – země, voda, oheň a vzduch. Hosté si mohou vychutnat drink na baru, zapuštěný bazén, vířivku, saunu a další skvělé věci, které vám dopřejí dokonalý odpočinek.
  • Fern Tree Spa v Half Moon – Jamajka. Útočiště pro mysl a tělo, které je inspirováno svěží zelení Jamajky s využitím staletých léčebných technik. Lázně obklopují nádherné zahrady plné ovocných stromů, které místo kouzelně provoní. Všechny plody, které tu rostou, se využívají k tvorbě léčebných přípravků. Tohle místo si zamilujete.
  • Woodstock Inn & Resort – Vermont. Woodstock Inn & Resort se nachází v blízkosti centra Woodstock, ale i tak si zde užijete spoustu klidu. Obnovte svou mysl a tělo a spojte se s krásnou přírodou pomocí ekologických produktů a jedinečnou atmosférou, která zde panuje. Vermont se nechává inspirovat každým ročním obdobím, pokaždé vás tu tedy čeká něco jiného.
  • Hotel La Mamounia – Marrakech. Lázně v hotelu Mamounia nabízí svým hostům nezapomenutelný klid a pohodu. Prostředí je orientální a tolik magické, že si zde budete připadat jak v jiném světě. Prostor je věnován hlavně wellness a masážím, péči o tělo, ale najdete tu i kadeřnictví. Každý si vybere to své.

Podzimní cestování: Nejlepší místa, kam vyrazit v říjnu

Turistika v zahraničí: Kde si ji nejvíc užijete?