7 blbostí, které dělají některé ženy před sexem

Redakce

Pokud ženy vědí, že budou mít sex, precizně se na to připraví. Neuvěříte, co všechno jsou některé ženy schopné udělat sexuální mužské návštěvě.

  1. Poslouchají rady od kamarádek. Některé ženy před sexem zavolají kamarádkám a všechno jim prozradí. Podělí se s nimi o své pocity strachu, studu nebo radosti. Od svých přítelkyň na oplátkou dostanou několik rad, kterých se při sexu snaží držet. Není to nesmyslné? Spontánnost je na sexu přece nejlepší!
  2. Povzbuzují se před zrcadlem. Pro některé ženy je povzbudivé, když si stoupnou před zrcadlo a mluví k sobě. Mnohdy jsou před sexem nervózní. Snaží si dodat sebevědomí tím, že si říkají hezké a pozitivní věci. Občas si vlepí facku za to, že se tolik podceňují. Některé z žen trénují mimické svaly, tím že nacvičují svůdné pohledy. Nějak se to naučit musí…
  3. Skoro nic nesní. Slečny, které vědí, že je čeká sex, omezují jídelníček. Většinou sní jen ovoce, zeleninu, suchary nebo lupínky. Pár hodin před pánskou návštěvou nejí vůbec. Víte, proč se tak omezují? Nechtějí mít nafouklé břicho a už vůbec nestojí o nějakou nehodu. O dívkách je přece známo, že neprdí a nekrkají!
  4. Oholí si každý chlup. Oholit si nohy a ženské partie je samozřejmost, ale tím by to mělo skončit. Některé ženy se holí od hlavy až k patě. Ruce, záda, břicho, dokonce i mini chloupky na ňadrech! Chtějí, aby milenci na nich nezahlédli ani jeden chloupek. To je bláznivé, že? Muži si mnohdy takových detailů při sexu vůbec nevšimnou.
  5. Přehánějí to s líčením. Některé ženy to před sexem přehánějí s make upem. Chtějí vypadat dokonale jako filmové hvězdy. Mnohdy si ale neuvědomí, že muži nemají rádi tuny líčidel. Pánové se ráno nechtějí probouzet vedle někoho jiného. S decentním líčením budete mít jistotu, že vás druhý den poznají.
  6. Všechno uklidí. Ženy před prvním sexem s novým partnerem vymetou každý kout svého bytu. Nikde nechtějí mít ani smítko prachu. Zabijí tím zbytečně několik hodin času. Myslí si, že velkým pořádkem udělají na muže dojem. Pokud přijde návštěva, není slušné mít velký nepořádek, ale důsledný úklid vážně není potřeba. Muže zajímáte jen vy a vaše proporce.
  7. Koupí si nové spodní prádlo. Ženy si speciálně kvůli mužské návštěvě kupují nové sexy prádélko. Je to pochopitelné, pokud doma žádné pěkné nemají, jenže ony jich vlastní mraky. Nemůžou se přece před novým šamstrem objevit ve spodním prádle, které už jednou použily!

6 tipů, jak docílit toho, aby vám chlap neustále ležel u nohou

6 důvodů, proč mít sex hned na prvním rande. Není na co čekat!