7 sexy účesů pro jaro 2016: Který si vyberete?

Redakce

Přemýšlíte o změně účesu, ale nevíte, co frčí? My vám poradíme, co je in na letošní jaro, a uvidíte, co se vám zalíbí. Určitě si nějaký vyberete a zazáříte.

  • Mikádo s patkou podle Cameron Diaz – Účes podle této krásné a sexy herečky vypadá naprosto božsky. Je nejen vzdušný, ale i šik. Cameron radí: „Ujistěte se, že je účes správně vrstvený a ofina delší než normálně.“
  • Na kluka podle Michelle Williams – Michele v krátkém střihu vynikl tvar obličeje, roztomilé tváře a výrazný nos. Střih alá skřítek je strukturovaný z mnoha vrstev, které do sebe krásně zapadají.
  • Mikádo a rovná ofina podle Rose Byrne – Krásná herečka s krásným střihem, který jasně rámuje obličej. Vypadá něžně a zároveň je také velmi sexy. Sama Rose o střihu říká: „Tento účes je pro někoho, kdo chce být elegantní, ale také výrazný.“
  • Asymetrické mikádo podle Victorie Beckham – Elegantní střih, se kterým přišla nádherná Victoria Beckham. Je však nutno podotknout, že si ho nemůže dovolit každý. Jedna strana delší a druhá kratší je prostě originální a vylezete díky tomu z davu.

6 ikonických účesů, které musíte zkusit: Podle Jane Birkin, Natassji Kinski…

Nový trend v účesech: Vlasy jako kouzelná hra barev. Jdete do toho?