7 věcí, které následují poté, co s někým začnete poprvé chodit a myslíte to spolu vážně

Redakce

Pokud vám vstoupí do života láska, celý svět se vámi obrátí vzhůru nohama. Co všechno se bude dít, až budete mít první vážný vztah?

  1. Seznámíte se s rodiči partnera

Seznámení s rodiči vaší lásky je po nějaké době vztahu nevyhnutelné. Není to jednoduchá záležitost. Každý otec a matka mají jiné představy o partneru svého dítěte. Existuje riziko, že se jim nemusíte zamlouvat a po celou dobu vztahu se na vás budou dívat skrz prsty. Naopak se může stát i to, že si vás zamilují. To dopředu nikdy nevíte, proto vás pravděpodobně čeká malý stres.

  1. Budete muset pro svého partnera vymýšlet dárečky a překvápka

Vztah není jen tak. Přináší určitou zodpovědnost dělat partnera šťastného. Měli byste čas od času svůj protějšek něčím překvapit, a to nejen, když má narozeniny. Darujte mu něco, co má rád, nebo vyberte místo, kam spolu na chvíli odjedete. Partnera to potěší a příště udělá něco on pro vás. Pokud vám tento způsob překvapování vydrží dlouhou dobu, váš vztah bude skvělý neustále.

  1. Budete si nechávat navzájem u sebe své věci

Často budete spávat jeden u druhého. Z tohoto důvodu si tam budete nechávat nějaké potřebné věci. Časem se jich dost nahromadí.

  1. Budete muset řešit antikoncepci

Antikoncepce není jen záležitostí ženy, ale vás obou. Existuje několik variant, které se dozvíte na internetu nebo u svého doktora. Budete se muset společně dohodnout na té nejvhodnější.

  1. Začnete dělat kompromisy

Od této chvíle si nebudete dělat, co budete chtít. Většinu svého volného času budete trávit s partnerem. Pokud nemáte stejné záliby, občas se budete muset přizpůsobit a dělat se svým protějškem to, co chce on. Občas naopak on bude s vámi dělat to, co baví vás a jeho ne. Naučíte se dělat ve vztahu kompromisy. Budete myslet nejen na blaho své, ale i svého protějšku.

  1. Budete muset přežít schvalovací proces svých přátel

Přátele ze svého vztahu s partnerem nemůžete vynechat. Budou si vašeho partnera chtít proklepnout a zjistit, co je zač, a poté vám ho možná schválí. Rozhodující slovo samozřejmě máte vy, ale musíte přežít spoustu rýpavých řečí. Možná se jim váš protějšek hned zalíbí, ale možná taky ne.

  1. Prožijete jedno z nejkrásnějších období v životě

Ať už se kolem vás děje cokoli, budete se cítit spokojení. Bude vás zajímat jen váš protějšek a všechno ostatní půjde mimo vás. Všechno bude na začátku velmi idylické a romantické. Budete považovat svého partnera za dokonalou bytost a on vás také. V tu chvíli nebude mít váš život chybu.

8 věcí, kterými si zkazíte sex dříve, než vůbec začne

Galerie: Jídlo z ženského pohledu vypadá prostě božsky. Máte hlad?