8 důvodů, proč konečně jít na první rande

Redakce

Být singl a flirtovat jen online pomocí seznamovacích apek má své kouzlo. Pokud tento sport ale trvá příliš dlouho, má své stinné stránky. Už také pociťujete tyto příznaky?

  1. Začne vás bolet pravačka, pak i levačka. Na internetu vám to reálně nikdo neudělá. Umasturbujete se tak do zánětu. Po pár měsících už ani nebudete chtít.
  2. Zkazíte si oči. Neustálým čučením do displeje vás jeho záře ochromí a výsledkem bude pár dioptrií. Není lepší se opravdu setkat třeba v přírodě?
  3. Zblázníte se z emotikonů. Pořád je hledat a pořád v komunikaci používat nové, neotřelé. Bavíte se tváří v tvář tímto způsobem anebo se normálně usmějete?
  4. Ztratíte, ušetříte čas. Tím, že nebudete dělat natvrdlou / natvrdlého, poznáte ve skutečnosti rychleji, zda je online známost tak úžasná, jak se jeví. Jinak na tom strávíte měsíce, ba i léta.
  5. Přestanete se nudit bez opravdové a mokré erotiky (tzv. na sucho). Rande, kde sedí naproti vám člověk z masa a kostí, může být překvapivé. Třeba dostanete i pusu a pak i něco víc.
  6. Budete mít co vyprávět. První rande, i když nepovedené, je skvělý matroš na vyprávění na kafi nebo i v širší společnosti. Je možné vyprávět, jak to bylo trapné, proč ho nechcete, proč on / ona nechce vás, kdo měl zpocenější ruce atd.
  7. Jednou se to povede. Šance, že potkáte budoucího taťku či mamku svých dětí, je vyšší, když se v reálu uvidíte. Proto je třeba prvních rande absolvovat co nejvíce, dokud se to prostě nepovede. Cílem je vlastně dobrat se do fáze, kdy už na první rande není nutné chodit a pokračovat ve vyhledávání nových protějšků na síti.
  8. Opravdová lovestory se na netu nerozvine. Zabouchnout se můžete, až se očenicháte. A to zatím nikdo nevymyslel. Respektive asi vymyslel, ale ještě to neuvedl na trh. Láska nebeská začíná až na prvním nevirtuálním rande.

23 výrazů, které pro rok 2017 ztratily význam

Toužíte po krásných, dlouhých a pevných vlasech? Zde je šest rad, jak toho dosáhnout