Jak být do sezóny plavek ve formě?

Redakce

S nadcházejícím jarem se blíží i sezóna odhalujících topů a šatů a než se nadějeme, máme tu období plavek. Moderní žena neponechá nic náhodě, a tak se pojďme podívat, jak se po zimě připravují české modelky a moderátorky.

Eva Decastelo, Lejla Abbasová, Inna Puhajková, Hana Mašlíková a Romana Pavelková se místo na kávu a dortík sešly na „pokec“ na klinice krásy, aby šly přírodě trochu naproti. A co z tohoto setkání vzešlo?

Všichni určitě znáte, že přes veškerá cvičení a diety se někdy nedaří dostat do formy některé problematické partie. Své o tom ví například Lejla Abbasová, které se nedaří udržet štíhlé paže. Dobrou službu ženským partiím neudělá ani těhotenství a porod, tak například Eva Decastelo by si chtěla po dvou dětech nechat zformovat břicho a zadeček.

Inna Puhajková by zase ráda zapracovala na vnitřní straně stehen a bocích. Inspirací byla Romana Pavelková, která půl roku po porodu podstoupila proceduru s využitím rázové vlny, aby si zpevnila zadeček.

A problematické nemusí být jenom tyto partie, můžete být se svým tělem spokojená jako například Hana Mašlíková, která díky svému partnerovi – osobnímu fitness trenérovi – má tělo v perfektní formě. I pro ni však klinika krásy nabízí služby v podobě vyhlazení vrásek a projasnění pleti v obličeji.

Každá žena je svá a potřebuje prostě něco jiného. Nalézt ideální individuální řešení pro každou z nich jim pomohla majitelka kliniky krásy Alena Jírů, která si na naše modelky a moderátorky udělala čas, a na úvodním setkání s malým pohoštěním vybraly řešení šité na míru každé z nich.

13 zdravých svačinek, které mají méně než 100 kalorií

Dominika Myslivcová nafotila odvážné fotky. Honoráře se na místě vzdala!