Kateřina Klausová: Chlapa nemá, tak jela na dovolenou s rodiči

Redakce

Po velmi náročném pracovním roce si užívá zaslouženého odpočinku. Herečka Kateřina Klausová si naordinovala léto bez práce.

„Moje léto začíná vždycky karlovarským festivalem, kde se každoročně účastním hned několika golfových turnajů a následných večírků. A jelikož jde o vražedné spojení, následuje vždy poklidná rodinná dovolená,“ svěřila se Klausová, která letos s rodiči odletěla na Sardinii.

„Byla to strašná pohoda. Měla jsem čas si pročistit hlavu a po dlouhé době si přečíst nějakou knížku. Přes rok je té práce tolik, že se k tomu člověk nedostane,“ povzdechla si hvězda muzikálů Mamma Mia! a Ať žijí duchové.

Rodinnou dovolenou ale pro Klausovou dovolenkování nekončí. „Příští týden se chystám s kamarády na Mallorcu. Takže pohodičku na pláži vystřídají divoké večírky,“ směje se herečka, kterou po návratu čeká premiéra filmu Seznamka, ve které ztvárňuje roli mladé naivky, kterou svede seladon Jiří Langmajer.

Sama ale přiznává, že partnera nemá. „Třeba přijde letní láska. No a třeba taky ne. Já to moc neřeším. Pokud mám někoho potkat, tak ho potkám,“ dodává Klausová.

David Gránský si na Kapverdách užíval se svou krásnou přítelkyní

Kamila Nývltová ukázala své vymakané tělo na jachtě v Chorvatsku