Krásné nalíčení bez použití štětců? Šikovná vloggerka vám to ukáže

Redakce

Dokážete si představit líčení bez štětců? Pravděpodobně ne. Vloggerka Aaliyah to ale vyzkoušela. Byla zaskočena z toho, jak dobře make up ve výsledku vypadal. Mrkněte na to!

Vloggerka Aaliyah Jay přišla se skvělou metodou, jak nanést make up. Představte si, že ji všichni známe. Ve svém nejnovějším videu, které zveřejnila na YouTube, dokazuje, že se dá dokonale nalíčit jen s pomocí prstů. V závěru její nápad všichni oceníme, protože čištění štětců je šílená otrava.

Díky ní se na internetu rozjela výzva, během které se lidé snaží ukázat svou zručnost. Pokud se chcete k výzvě připojit, označte na fotografii hastag #NoBrushChallange. Jediné, co budete k líčení potřebovat, jsou vaše ruce.

Věříte si? Předtím, než se do toho pustíte, podívejte se, jak to dělá MSAaliyahJay. Na videu uvidíte všechny detaily, které vám mohou pomoci.

Mnoho bloggerek se snažilo Aaliyah napodobit, ale ona je prostě královna. Nikdo to zatím nedokázal lépe. Sami musíte uznat, že líčení obočí pomocí prstu, musí být strašně náročné. Není to jednoduché ani za pomocí štětce, natož jen s rukou. V závěru se to Aaliyah moc povedlo. Finální výsledek je dokonalý.

Dalším překvapením vloggerky bylo to, jak líčila kočičí oči. To nás dostalo. Jak to mohla dokázat jen s pomocí malíčku? Tomu nerozumíme. Tuhle boží část najdete v jedenácté minutě videa. Postup líčení rozhodně sledujete od začátku až do konce. Vloggerka namočí malíček do černého gelu a jednoduše maluje. Sama je v šoku z toho, jak výsledek vypadá.

4 extrémní beauty triky. Pokud chcete být in, musíte je znát!

Třpytivý make up na léto? Máme pro vás několik inspirací, jak na to