Lunetic se vrací na scénu!

Redakce

Česká hudební formace přelomu století, skupina Lunetic, se vrací na scénu. Už tuto sobotu 21. listopadu 2015 vystoupí na Brněnském výstavišti společně s dalšími věhlasnými jmény diskotékového šílenství dvou minulých desetiletí.

„Jsme rádi, že si na společném pódiu můžeme zazpívat s hvězdami, které pro nás v té době znamenaly vzor. Ani jsme už nedoufali, že se s těmito stars někdy ještě potkáme, a proto je nám společné vystoupení velkou ctí,“ říká Vašek Jelínek, frontman skupiny Lunetic.

Lunetic zazpívají své osvědčené hity, jako jsou „Ať je hudba tvůj lék“, „Dotyky“, „Only You“ a nebude chybět ani megahit „Máma“, který téměř před dvaceti lety odstartoval luneťáckou kariéru a boural česko-slovenské hitparády. Úderem deváté hodiny večerní odstartují Lunetic brněnský mega koncert, poté se publiku představí zpěváci jako Haddaway, Dr. Alban, duo Masterboy či E-rotic. Bujarou show zakončí v Pavilonu P známá dvojice Anita a Ray z legendárního tanečního projektu 2 Unlimited. Určitě se máte co těšit.

Evanescence po třech letech konečně znovu vystoupili. I s novou kytaristkou

5 milostných písní One Direction, které jsou fakt ze života

Témata:, ,