Michaela hejtuje: Kterak mě vyřvala obsluha v KFC

Redakce

Rychlému občerstvení se snažím neholdovat. Přece jen už nejsem nejmladší, takže si musím, ač to nerada přiznávám, hlídat, co jím, abych za chvíli nebyla koule. Jednou za čas tam ale zavítám a při té příležitosti se snažím být neviditelná. Je mi trapně samotné před sebou, že jsem neodolala a jdu se tam „občerstvit“. Proto vždy ocením, když se u kasy nemusím moc dlouho vybavovat. To se mi teď ale nepovedlo realizovat.

U pokladny jsem totiž natrefila na akčního týpka. Nejdřív jsem přistoupila ke kase a čekala jsem, že budu obsloužena, ale on se zrovna odklonil a začal obsluhovat nějakou paní u výdejního okénka z ulice. Takže jsem stála před kasou a začala se propadat do země. Pečlivě jsem si připravila, co si dám. Twister menu s sebou, tatarku k tomu. Na tom přece není nic těžkého, utěšovala jsem se.

Konečně se dostala řada na mě. Řekla jsem, co chci, a čekala jsem, že budu rychle obsloužena. Přece jen – od rychlého občerstvení by asi člověk neměl čekat nic jiného, ne? Jenže týpek měl jiný záměr. Začal po mně velmi nahlas opakovat, co jsem mu řekla, a ještě mi pokládal doplňující otázky typu: „A chcete Pepsi, nebo ledový čaj? A omáčku jakou jste říkala?“ Ježišmarjá, prostě naval Twister menu a nech mě s tím pytlíkem potupně odejít, říkala jsem si. Celá rudá jsem špitla: „Pepsi… Tatarku… Prosím.“ Počkala jsem na to zavrženíhodné jídlo a s pocitem prohry a tím, že na mě všichni koukají (Hele, to je ta, co si dala Twister menu s tatarkou a Pepsi!) jsem odkráčela. No a doma jsem zjistila, že samozřejmě zapomněl na tatarku!!!

Michaela hejtuje: Co muži nikdy nepochopí aneb těžký život s PMS

Kult Beyoncé aneb dejte mi s ní už pokoj