Michaela hejtuje, že má tak velký zadek, že si chce každý plácnout

Redakce

Je to tak. Mám prostě zadek jak vrata.

A můžu vám říct, že je to celkem řehole. Nejen že se nevejdu do skoro žádných kalhot, ale ještě ke všemu mám pocit, že na mě / něj pořád někdo čumí. A nejen to.

Kluci mě přes něj s velkou oblibou plácají. Nevím, co je to za móresy, ale jaksi je to přitahuje. Jako by na něj můj zadek volal: „Pocem, kámo, a pěkně si pleskni, je to sranda!“

No, ale není, hele. Docela mi to leze na nervy. Ale už jsem se smířila s tím, že to tak prostě na světě chodí – holky s velkými zadky musí snášet poplácávání. True story.

Na závěr bych chtěla podotknout, že pokud máte, holky, depku ze svých velkých zadků (100 centimetrů a víc), můžete se přestat stresovat a zoufat si. Chlapi je (většinou) milujou! Fakt.

Dělala jsem menší průzkum mezi svými kamarády a všichni mi jednohlasně řekli, že malý zadek může být sexy, ale velký má něco (často hodně něco) do sebe. Dokonce jeden můj kamarád, jehož holka je takový ten malozadkový drobný typ, se mi přiznal, že se mu líbí i holky s velkým zadkem – pokud ho umí nosit. Takže vám doporučuju – hrdě kruťte svou velkou prdelí a chlapi vám budou ležet u nohou.

Michaela hejtuje: Co nesnáším na mužích, když jim je 20, 30, 40 nebo 50 let

Michaela hejtuje: Co všechno jsou mi kluci schopni říct, aby se mi dostali do kalhotek?