Muži prozradili, co ve skutečnosti hledají u ženy, se kterou se nakonec zaháčkují

Redakce

Vždycky milenka, nikdy přítelkyně? Hezká tvářička a výstavní tělo jsou pro muže velká lákadla, ale když chtějí někoho tzv. nastálo, zajímají je úplně jiné věci - tedy alespoň ty z nich, co za něco stojí. Co tedy hledají, když vyhlíží holku na vztah? Práskli to na sebe přímo oni, takže: tady to je...

  1. Charakter
    Bezcharakterní člověk je člověk tzv. jednorázový. Pobavíte se s ním pár týdnů, ale pak vás začne nudit nebo štvát. Spíš štvát.
  2. Schopnost naslouchat
    Nesmějte se. Říká se sice, že to chtějí hlavně holky, ale opak je pravdou. Ženy ví, že na vyslechnutí mají kromě partnera taky mámu, kolegyně, kamarádky. Pro kluky není tak lehké svěřit se, když je něco vážně trápí. K tomu potřebují doma trpělivé ucho, které bude chápavé a vstřícné.
  3. Důvěryhodnost
    Důvěra je důležitá v každém vztahu, to je jasné. Když už se ale muži rozhodnou věnovat nějaké své srdce, jsou na ni – a taky na věrnost – maximálně vysazení.
  4. Spontánnost
    Upjaté dámičky s nalajnovaným životem nemá nikdo rád.
  5. Důstojnost na sociálních sítích
    Facebook, Instagram a další srandy jsou nedílnou součástí našeho života, možná je bereme až příliš vážně. Nicméně, pro muže je hodně důležité, jakým způsobem se na sociálních sítích chováte. Nelíbí se jim zejména to, když na sebe holka na FB práskne úplně všechno – i to, kolikrát si ten den uprdla.
  6. Projevování zájmu
    Tím nemáme na mysli strkat si jazyk až do krku, ať jste kdekoliv. Mužům dělá dobře pocit, že jsou chtění, úplně stejně jako nám holkám. Dávejte mu hubičky jen tak, položte mu ruku na nohu, až budete sedět v hospodě s kamarády, chyťte ho za ruku v kině… Bude mít velkou radost.
  7. Decentní styl oblékání
    Každý se rád otočí za holkou v minišortkách, crop topu a na šteklích. Ale nikdo s ní nechce chodit. Pozor taky na vyzývavé party oblečení. Kluci party holky nemají moc rádi, protože předpokládají, že jsou to drama queens.
  8. Inteligence
    Holka, se kterou se můžete bavit jen o počasí a o tom, co bylo včera v Ulici, nikoho nebaví déle než jeden večer. A možná ani to ne. Nemusíte být zrovna Einsteinova ztracená sestra, schopnost navázat zajímavý rozhovor byste ale mít měla.
  9. Smysl pro humor
    … A především schopnost smát se sama sobě. Nerozbrečet se, když si vás kluk dovolí trochu pošťouchnout, a hlavně to hned nevracet pasivně agresivními poznámkami, co bodají pod pás. Fujdy!
  10. Sebevědomí
    Tohle musíme zdůraznit. Nic není větší zabiják lásky, než když o sobě neustále pochybujete a mluvíte o tom, jak jste tlustá a blbá. Samozřejmě, že si to časem začne myslet i ten kluk, když mu to pořád nutíte. Nenoste nos nahoru, ale mějte zdravé sebevědomí. Maximálně platí, že toho, kdo nemá rád ani sám sebe, těžko budou mít rádi ostatní.
  11. Nezávislost
    Muži vedle sebe chtějí holku, která neumře hlady, když odjedou na týden pod stan a nenechají jí kapesné. Holku, která je schopná zavolat instalatéra, když začne stříkat voda po celé koupelně (anebo to rovnou sama opraví) a ano, taky holku, která občas zatáhne večeři nebo útratu v baru. 
  12. Sexuální drive
    Myslíte si, že se to děje jen ve filmech – ale neděje. I když máte k sexu kladný vztah, jakmile jste jednou usazení, nějak to tak pustíte ze zřetele, jste unavení z práce, doma si chcete hlavně odpočinout… A vášeň je ta tam. Laxnost v posteli je největší zabiják vztahů. Tak šup do toho.

10 důvodů, proč jsou vztahy na dálku lepší, než si myslíte

Muži nesnáší „princezny“ a prozradili, jaké věci jsou pro ně varování. Děláte jich víc, než si myslíte