Nejkrásnější zpěvačka bez make upu? Jednoznačně Lorde!

Redakce

Která zpěvačka je bez make upu nejkrásnější? Jednoznačně Lorde!

Lorde je novozélandská zpěvačka a písničkářka. Své umělecké jméno si vybrala na základě své fascinace aristokracií a panovníky, jméno Lord (česky: pán “vládce“) ji však přišlo moc maskulinní, proto nakonec přidala „e“ aby jméno znělo více žensky.

První EP nazvané The Love Club, vyšlo v listopadu 2012, z tohoto alba byl vydán singl Royals, který se umístil na prvním místě v hitparádě New Zeland Top 40, tento singl se také v roce 2013 umístil na prvním místě v Billboard Hot 100 a Lorde se tak stala prvním sólovým novozélandským umělcem, jehož singl se dostal na první místo v americké hitparádě.

Své první debutové album Pure Heroine vydala v roce 2013, toto album bylo velmi dobře přijato odbornou veřejností a dosáhlo celosvětového úspěchu. Lorde také získala 4 nominace na Grammy Awards za rok 2013, včetně nominace za píseň roku za Royals a Nejlepší zpívané popové album za album Pure Heroine.

A nutno podotknout, že Lorde je nejen talentovaná zpěvačka, ale i půvabná dívka. Na rozdíl od jiných vypadá skvěle i bez make upu. Důkazy v galerii.

5 tipů jak se namalovat, abyste byli na fotce perfektní

Galerie: Holky, které vypadají bez líčení lépe než s ním