V pražském metru se to hemžilo sexy dívkami v plavkách. O co šlo?

Ve čtvrtek 12. ledna odstartovala castingová tour letošního ročníku soutěže Česká Miss nečekanou podívanou. Dívky zahájily casting ve velkém stylu a dorazily před odbornou porotu přímo z natáčení úvodního videa, které se natáčelo v pražském metru.

Tato soutěž již byla ukončena.

Dívky, které se dobrovolně natáčení před samotným castingem zúčastnily, na sobě měly po celou dobu natáčení v metru pouze plavky. Půvabné adeptky na novou královnu krásy pak svou promenádou v plavkách z metra do obchodního centra Arkády zpříjemnily čtvrteční ráno stovkám cestujících a postaraly se o doslova velkolepý příchod.

„Nová Česká Miss 2017 je jiná v mnoha ohledech. Dokumentujeme cestu dívek od samotného počátku. Od okamžiku, kdy našly odvahu a přihlásily se na casting, až po finálový večer. Cestu dívek jsme s veřejností začali sdílet již před samotným castingem a natočili úvodní video. Společně s moderátorem Petrem Říbalem jsme se v průběhu natáčení snažili, aby dívky na casting přijely uvolněné, bez zbytečného stresu a mohly tak co nejlépe prezentovat charakteristické rysy své osobnosti,“ uvedl k natáčení Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events.

„Při výběru dívek nás zajímá nejen krásný obličej či postava, ale také jejich povahové rysy, odvaha a odhodlání bojovat o titul. Hledáme osobnost, která ví, co chce, a má charisma. Nový koncept soutěže Česká Miss veřejně dokumentuje celou cestu budoucí vítězky, chceme ukázat, že ta cesta je dlouhá, náročná, ale zároveň zábavná,“ pokračuje ředitelka soutěže Eva Čerešňáková.

Silnou osobnost s krásnou tváří mají porotě pomoci odhalit sociální sítě. „Už před castingy jsme o dívkách měli více informací díky veřejným profilům na sociálních sítích, které jsme jim vytvořili, a byla to pro ně příležitost se podstatně více představit,“ dodala Eva.

Na první casting v Praze se přihlásilo více jak sto padesát dívek, které by se rády staly Českou Miss 2017. V porotě kromě Martina Ditmara a Evy Čerešňákové usedly bývalé vítězky a mentorky soutěže Aneta Vignerová, Eliška Bučková a Tereza Fajksová.

Semifinalistky dále vybírali Karolína Mališová, Kristýna Kubíčková, Natálie Kotková i odborníci z jednotlivých oborů. Prvními semifinalistkami, které budou v únoru bojovat o postup do finále, se staly: Michaela Habáňová, Nikola Martínková, Martina Barešová, Radka Erbanová, Lucie Sequensová, Michaela Kadlecová a Petra Kaprhálová.

Castingová tour pokračuje, v nadcházejících dnech proběhnou castingy v obchodních centrech Central Most, Breda & Weinstein v Opavě, Olomouc City, Olympia Brno a závěrečný casting v obchodním centru Arkády Pankrác v Praze. Z castingů vzejdou dvě třetiny semifinalistek, zbývající třetina bude vybrána na základě speciálního algoritmu monitorujícího aktivitu dívek na jejich sociálních sítích, počet příspěvků, fanoušků i lajků.

Semifinálového kola v únoru se pak zúčastní padesát dívek a bude vybráno dvanáct finalistek. Ty čeká pobyt v luxusním hotelu, návštěva butikového rezortu a průběžná spolupráce s odborníky.

Jak se udržuje ve formě krásná vévodkyně Kate?

Už jen neběhejte: Cviky, které vám pomohou s vaší postavou