Video a foto: Umělecký pár vytvořil neuvěřitelnou chatu z recyklovaných oken

Redakce

Zajímavé stavby, které jsou spíše menšího typu, ale originální jsou postupně na vzestupu. To, co vytvořil tento umělecký pár za neuvěřitelných pět set dolarů, tedy dvanáct tisíc korun, je dechberoucí.

Lidé nepotřebují velké domy nebo bohatá stavení. Dnešní generace lidí je zaměřená na něco úplně jiného, jako je design, krása a další věci.

Nick Olson a Lilah Horwitz jsou designerský pár, který předvádí inteligenci budovy. Svou bývalou práci opustili a jsou na volné noze. V horách Západní Virginie založili tábor, kde žijí z rýže a fazolí, a aby toho nebylo málo, dokonce postavili chatu z recyklovaných oken, ze dřeva a jiných materiálů. Celkem je jejich výtvor stál pouhých pět set dolarů a to je ohromující.

Většina materiálu pochází z opuštěné stodoly, která je nedaleko od nich, nebo z cest, které absolvovali. Celá přední strana budovy je z různých oken, která mají různé velikosti, tvary a styl. Bohužel zde zatím nenajdete elektřinu, ale jinak je to nádhera.

Nick je fotograf a Lilah oděvní návrhářka. Dům stavěli sami a byla to pro ně fakt těžká práce, ale s výsledkem jsou nadmíru spokojeni.

Níže uvedené video zobrazuje jejich pocity a myšlenky z jejich jedinečného domova. Oba se shodují na tom, že budování chaty posílilo jejich vzájemnou důvěru. Během své první schůzky cestovali po horách Západní Virginie a navzájem si řekli, že by tam chtěli vybudovat domov, a svůj sen si splnili.

Když někdo umí: Prsteny jako pocta architektuře

Vytuňte si kuchyň skvělými 7 vychytávkami