Zjistila, že má rakovinu, tak začala jezdit po divech světa

Redakce

Vše začalo v Yosemitském údolí, kde měla Megan Sullivan (31) trénink, aby vylezla na Nose na El Capitan. Byla dva tisíce stop vysoko, když v tom děsivě spadla padesát stop dolů. Jenže tím vše neskončilo a o týden později, kdy jela na svém skútru, tak ji srazilo auto, a hned poté, když šla na lékařskou prohlídku, tak jí byla diagnostikována rakovina kůže! Vše se událo během tří týdnů! Tato žena se ale rozhodla bojovat. A cestovat.

„Moji přátelé a rodina si ze mě dělali srandu, že bych si kolem sebe měla koupit obří bublinu, která by mě ochránila,“ svěřila se Megan.

Všechny tři události přežila a rozhodla se pro radiální změnu. Po nejhorším měsíci, který ve svém životě zažila, se rozhodla, že si splní svůj sen.

Po chirurgickém odstranění rakoviny, která byla naštěstí v raném stádiu, si ihned se svým přítelem zarezervovali výlet do nových sedmi divů světa. Výlet plánovala už dlouho, ale stále se na něco vymlouvala, že nejsou peníze nebo čas.

Po tom, co se ale v jejím životě událo, se rozhodla, že se na cestu konečně vydá, a zvládli ji za neuvěřitelných třináct dní. Podívejte se na fotografie a video, které z cesty pořídili.

4 nejlepší sociální sítě na cestování: Kterou si vyberete VY?

Kde je nejlepší žít? Zde top 5 měst