Zkuste to doma jinak – designověji!

Redakce

Změna je život a platí to ve všech ohledech včetně stylu bydlení. Pokud chcete trochu změnit image svého bytu či domu, tak mrkněte na následující tipy, třeba se vám něco zalíbí. A věřte, někdy stačí i málo ke skvělému efektu.

  • Plechovka jako držák na kartáček – Skvělý nápad jak využít plechovku od svého oblíbeného nápoje. Vypijete, trochu zmáčknete, pokud chcete, obarvíte, a máte originální stojan na kartáček. Vlastně nejen na něj.
  • Květináč z PET lahve – Řekněte sami, nevypadá takovýto květináč fantasticky? A přitom je to celkem jednoduché. V PET lahvi vyříznete okýnko, vyplníte hlínou, zasadíte kytku, hrdlem doplňujete vodu a máte hotovo. Lahodí to oku, ušetříte peníze a navíc pomůžete přírodě.
  • Svícení jako z lesa – Pokud jste milovníky dřeva a rádi chodíte relaxovat do lesa, pak je tento lustr jako stvořený pro vás. Romantika a svěží prostředí je zaručeno.
  • Spirálové umyvadlo – Spirály, ulity nejsou inspirující jen pro malíře či sochaře, kteří tento tvar využívají ve svých dílech. Efektivně a designově může tento prvek vypadat v koupelně jako umyvadlo. No řekněte sami!
  • „Přírodní” obývák – Přírodní materiály patří nyní bezesporu k jedním z nejoblíbenějších materiálů. Vyrábí se z nich všechno možné, a když je zkombinujete se syntetikou, může vzniknout něco nádherného, třeba jako tento obývací pokoj s dominující dřevěnou stěnou, dřevěným stolkem a paletami jako součástí obývací stěny. Praktické, krásné, útulné.

Video a foto: Umělecký pár vytvořil neuvěřitelnou chatu z recyklovaných oken

S těmito tvořítky na led na párty zazáříte