20 věcí, které by měla vědět každá žena o mužích

Eva Vogelová

O ženách se všeobecně říká, že jsou velmi komplikované. Pravdou ale je, že muži také nejsou jen jednoduchá stvoření, která touží pouze po sexu a jídle. Přečtěte si o nich následující informace, abyste jim více porozuměly, dámy.

  1. Muži nedokáží číst myšlenky. Ostatně jako (skoro) nikdo. Pokud jim chcete opravdu něco sdělit, nečekejte, až na to přijdou sami. Nepřijdou, řekněte jim to rovnou.
  2. Muži jsou stydliví. Spousta mužů se bojí oslovit ženu a dát se s ní do řeči. Možná byste někdy měly zkusit udělat první krok vy.
  3. Muži také prožívají emoce. Fakt! Mnozí z nich je jen nedávají tolik najevo a uchovávají je uvnitř.
  4. Muži rádi dostávají komplimenty o svém vzhledu. Možná to bude znít trochu divně, když muži pochválíte vzhled, ale potěší ho to.
  5. Muži nemají rádi, když si děláte legraci z jejich penisu. Vážně nikdy se nesnažte dělat vtipy o jejich přirození, nemají to rádi. Na svůj pohlavní orgán jsou velmi citliví.
  6. Muži hledají někoho sobě rovného. Nechtějí princeznu, kterou budou nosit jen na rukou a ona nebude dělat vůbec nic. Na svých partnerských rolích se musíte dohodnout.
  7. Když muž řekne ne, znamená to ne. Pokud se ho zeptáte, zda je na vás naštvaný, a on odpoví, že ne, znovu se ho na to neptejte. To už by se vážně mohl naštvat.
  8. Muži rádi alespoň trochu o ženy bojují. Dělejte chvíli drahoty, aby vás chtěli ještě trochu víc.
  9. Muži nemyslí na sex každých pár sekund. Často se o nich píše jako o tvorech, kteří by měli nejraději sex nonstop, ale není to tak docela pravda.
  10. Muži se cítí šťastní ve chvíli, když vidí svoji partnerku nahou. Když vám říká, že jste krásná, myslí to vážně.
  11. Odmítejte muže nekompromisně. Možná vás bolí srdce z toho, že plánujete odmítnout muže, kterému se líbíte, musíte to však udělat jednoznačně, aby to pochopil, jinak si bude myslet, že u vás má pořád malou šanci.
  12. Muži potřebují soukromí. Nemají rádi, když si před ženami nemohou uchovat žádná tajemství.
  13. Muži potřebují respekt. Muži se cítí s ženou dobře, když respektuje jejich záliby, kamarády, rodinu, práci a názory.
  14. Když muži řeknete, že jste v pořádku, opravdu si to myslí. Nemůžete být pak naštvané, že si vás už dál nevšímá.
  15. Muži nesnáší přehnanou žárlivost. Pokud na svého partnera budete neustále žárlit a vyčítat mu něco, pro co nemáte ani důkaz, začne vás mít plné zuby.
  16. Všichni muži nejsou stejní. Stejně jako ženy. To, že vás jeden zklamal, neznamená, že to udělá i ten druhý. Neházejte je všechny do jednoho pytle.
  17. Muži nemají vždy náladu na sex. Někdy se jim do něj jednoduše nechce.
  18. Muži jsou rádi, když jim za něco poděkujete. Neberte jeho velkorysost jako běžnou věc.
  19. Když vám muž řekne něco důvěrného, nechce, abyste to hned vyklopily svým kamarádkám. Chce, abyste to věděly jen vy.
  20. Nesnažte se muže změnit. To je cesta do pekel.

Témata:, , ,