Hmyz, raw food i čerstvá zmrzlina. To bude Prague Food Festival 2015!

Redakce

Bio nebio. Za devatero horami a devatero řekami se chystal 9. ročník největšího gastronomického festivalu v českých zemích. V Královských zahradách Pražského hradu se na konci května utká na čtyřicet kulinářských stánků,které prošly přísným výběrem Pavla Maurera, o přízeň chuťových pohárků vybíravých návštěvníků. 

Prague Food Festival, který jako první v tuzemsku rozpoutal lavinu gastroakcí, přinese kromě stálého hvězdného osazenstva i několik nováčků. Se svými specialitami se pochlubí restaurace Bodeguita del Medio, La Casa Argentina, Panonia Slovenská Restaurace, Bresto, Field, Rezidence Golf a Dvůr Hoffmeister a s koncpetem biovín se premiérově představí seskupení Ekovín. 

Mottem festivalu „Nejezte, nepijte ani nežijte blbě!“ se budou řídit i michelinští šéfkuchaři, kteří se zúčastní gladiátorkých soubojů v improvizovaném Colosseu. Jako zákusek vám pak může posloužit zmrzlina z čerstvého ovoce nebo jedlé boty a k zapití speciálního hymzího menu můžete vyzkoušet speciální festivalovou várku piva Lobkowicz. 

Třídenní svátek všech gurmánů, gurmetů, vůní a chutí z celého světa, potrvá od 29. do 31. května. (kar)

swipe helper

Mezi články můžete přecházet pohybem prstu na displeji do stran

zavrit