4 hollywoodské páry, které se do sebe zamilovaly při natáčení filmu

Redakce

Natáčeli spolu filmy, při kterých se do sebe zamilovali. Někteří z nich kvůli tomu rozvrátili své rodiny a založili nové. Které z hollywoodských párů máme na mysli?

  • Angelina Jolie a Brad Pitt. Angelina a Brad jsou nejoblíbenějším párem v Hollywoodu. Zamilovali se do sebe při natáčení filmu Pan a paní Smithovi. Není divu. Ve filmu hrají pár, který se vezme. Na povrch působí jako spořádaní manželé, ale oba jsou ve skutečnosti agenti, kteří mají za úkol navzájem zničit sami sebe. Poté se ale rozhodnou jinak. Brad byl v době účinkování v tomto filmu ženatý s herečkou Jennifer Aniston. Přesto neváhal, rozvedl se a zůstal s Angelinou. Ta už naštěstí rozvedená byla. Momentálně spolu žijí přes deset let. Před dvěma lety se vzali a mají spolu šest dětí. No není to sen?
  • Daniel Craig a Rachel Weisz. Daniel a Rachel se do sebe zamilovali při natáčení filmu Dům snů. Ve filmu ztvárnili manželský pár, který si vyhlédne nový dům. Není to jen tak ledajaká budova, stala se v něm totiž brutální vražda. Hlavní hrdina Will, kterého ztvárňuje Daniel, se snaží zjistit, jak to všechno doopravdy bylo. Přitom se ale se svojí ženou dostávají do velmi podivných situací. Rachel a Daniel ale nezažili peklo jen ve filmu. Když se do sebe zamilovali, oba byli zadaní. Rachel byla vdaná za režiséra Darrena Aronofskyho a Daniel měl snoubenku Satsuki Mitchell. Pár tedy zpřetrhal své závazky a už za půl roku po zamilování se brali.  
  • Goldie Hawn a Kurt Russell. Goldie a Kurt jsou jeden z nejstabilnějších párů v Hollywoodu. Setkali se při natáčení filmu Odpolední směna. Hrají ve filmu manželský pár, který má rozdělené role. Kay každý den vaří a čeká na svého muže Jacka, až se vrátí z práce. Po útoku na Pearl Harber se Jack vydá do armády a Kay začne pracovat v továrně na výrobu letadel se svým atraktivním šéfem. Najednou už nebude domácí puťka. Od konce tohoto filmu jsou Goldie a Kurt nerozlučný pár. Žijí spolu už přes třicet let. Celou dobu se vyhýbali svatbě, ale Kurt svoji milovanou partnerku požádal v minulém roce konečně o ruku. Nikdo nepochybuje o tom, že jim jejich láska vydrží až do smrti.
  • Blake Lively a Ryan Reynolds. Blake a Rayn se dali dohromady při účinkování ve filmu Green Lantern. Film pojednává o skupině Green Lantern, která se snaží udržet ve vesmíru mír. V době natáčení byla Blake krátce po rozchodu s Leonardem DiCapriem a Ryan utíkal z neúspěšného manželství se Scarlett Johansson. Čerstvé hrdličky se rok po zamilování vzali a před dvěma lety se jim narodilo první dítě.

5 zahraničních filmů, které se točily v Česku

Postapokalyptické filmy z 21. století: Z těch mrazí…

Témata:,