5 ošklivých herců, ze kterých vyrostli sexy chlapi

Redakce

Znáte příběh o ošklivém káčátku, ze kterého nakonec vyrostla krásná labuť? Nemusí to být jen pohádka pro děti a zamindrákované puberťáky. Našli jsme pro vás pět kluků, o které byste si v pubertě neopřeli ani kolo. A jací z nich vyrostli fešáci!

  1. Zac Efron. Zac se u nás proslavil seriálem Muzikál ze střední a tehdy už měl to nejhorší z puberty za sebou. Během let na sobě pořádně mákl a z hubeného teenagera se stal navíc pořádně svalnatý chlap. Nad jeho parádní postavou se můžete zasnít třeba v remaku Pobřežní hlídky, který má přijít do kin příští rok.
  2. Matthew Lewis. Jeho jméno vám možná moc neřekne, ale co takhle jméno jeho role – Neville Longbottom? Kdo by si nepamatoval obtloustlého nešiku, který v bradavické škole motal jedno kouzlo za druhým? Nakonec největší čáry předvedla sama příroda, když z chlapečka k politování vykouzlila tohohle sexy muže.
  3. George Clooney. Idol dívek a žen v každém věku, který svým fanynkám zlomil srdce svatbou s okouzlující právničkou Amal. I když mu vlasy prokvétají šedinami a tvář brázdí vrásky, je ve svých 54 letech přitažlivější než kdy předtím. Kdo by to byl do něj v době jeho puberty řekl?
  4. Russel Brand. Britský herec a zpěvák, který se proslavil po celém světě díky crazy komediím Adama Sandlera, oslňuje fanynky dlouhým kudrnatým hárem, hlubokýma temnýma očima a sexy strništěm. Kdo ví, jestli by svou bývalku Katy Perry zaujal i na střední. Tehdy mu k vizáži idola ještě něco scházelo. Nebo spíš přebývalo – a to pár kil navíc.
  5. Justin Timberlake. I když jeho účes v době N´Sync připomínal žluté nudle z čínské polévky, už tehdy si zpěvák a herec podmanil srdce puberťaček po celém světě. A to ještě nevěděly, jaký fešák se z něj vyloupne s věkem. I Justin patří do skupiny mužů, co s věkem zrají jako víno.

Kdo s kým přišel o panenství / panictví?

6 filmových pecek, které budou mít premiéru v létě. Namísto bazénu si letos raději skočte do kina, jsou to pecky!

Témata: