7 celebrit, které nepijí alkohol. Nikdy!

Redakce

Kdo nikdy nepije alkohol? Tyto celebrity!

  1. Blake Lively (28) – Herečka vypadá vždy naprosto dokonale a neodolatelně. Možná její tajemství spočívá právě v tom, že nepije alkohol, nekouří, ale ani neponocuje.
  2. Bradley Cooper (41) – Idol mnoha žen! Ano i tak můžeme herce Bradleyho Coopera nazvat. A víte, že už nepije od svých dvaceti devíti let? Uvědomil si totiž, že to mělo negativní účinek na jeho práci a proto se rozhodl přestat pít.
  3. Rob Lowe (52) – Herec a producent letos oslavil dlouhých dvacet pět let bez alkoholu. A sám promluvil o tom, že jeho manželka Sheryl mu změnila život. „Donutila mě přemýšlet o tom, jak jsem žil. To mě donutilo vše změnit a dokonce i životosprávu.“
  4. Tyra Banks (42) – Topmodelka Tyra Banks si na své ososbní stránky napsala: „Nikdy jsem neměla žádné léky. A na alkohol jsem měla chuť pouze, když mi bylo dvanáct. Rozhodně tomu neholduji.“
  5. Kristin Davis (51) – Krásná, milá a naivní Charlotte ze seriálu Sex ve městě se poté, co se dostala na školu, rozhodla přestat pít. Uvědomila si, že by nemusela dopadnout dobře. Chodila totiž  s kocovinou na doučování. Kdo ne?!
  6. Zac Efron (28) – Jak je na tom tenhle herecký hezounek? Vzhledem k tomu, že měl problémy s alkoholem, vyhledal terapeuta a začal chodit i na sezení anonymních alkoholiků. Prý mu to změnilo život.
  7. Macklemore (32) – Výborný zpěvák a americký rapper od roku 2014 nepije. Nyní se věnuje józe, meditaci a také si píše deník.

6 celebrit, které díky veganství vypadají naprosto skvostně

Musíte znát: 4 nejlepší komediální filmy s Jimem Carreym v hlavní roli