8 nejpopulárnějších videí celebrit roku 2016

Redakce

Začátek nového roku přeje různým žebříčkům a bilancím. Pojďme se podívat, která celebrita to vyhrála loňský rok na Instagramu. Většina videí se točí kolem rodiny a zachycuje běžný život vyvolených. Každé z nich viděly milióny lidí. Které nejvíc baví vás?

  1. Ariana Grande a její šílená maminka

Zpěvačka vydala své album Dangerous Woman vloni v květnu, její maminka ale měla tu čest poslechnout si ho dřív. Ariana jí ho pustila během jízdy autem a maminka se mohla doslova zbláznit nadšením. Tomu říkáme opravdová rodičovská podpora. Video mělo 3 milióny shlédnutí a psaly o něm skoro všechny společenské magazíny.

  1. Katy Perry a Zoolander

Krátce před velmi očekávanou premiérou druhého dílu filmu Zoolander vypustila Katy Perry na svůj Instagram vtipné video, kde si před zrcadlem vášnivě prozpěvuje hitovku Relax z prvního dílu Zoolandera, když v tom se za jejími zády objeví Ben Stiller aka Derek Zoolander a požádá ji, aby tuhle písničku nezpívala, protože se mu s ní pojí hodně osobních vzpomínek. A vidělo to už přes 5 miliónů lidí.

  1. David Beckham a jeho zpívající synek

Fajn, rodičovskou pýchu už jsme tu měli, domácí karaoke taky, dejte oboje dohromady a dostanete další videohit z Instagramu. David Beckham se pochlubil nahrávkou, na které jeho syn Cruz prozpěvuje tzv. Cup písničku a poklepává do rytmu plastovým kelímkem. Už týden předtím oslnil Cruz internet na videu své mámy Viktorie, kde zdárně napodoboval Justina Biebera. Prorokujeme mu úspěšnou pěveckou kariéru a roli lamače dívčích srdcí.

  1. Rihanna a její fanoušci

Barbadoská kráska nechala během svého Anti World Tour zazpívat svého fanouška pár taktů ze svého songu FourFive Seconds. A chlapec se chopil příležitosti, vložil do zpěvu své srdce a oslnil jak ostatní fanoušky na koncertě a zpěvačku, tak i internet. Ještě větší hit bylo ale video na Rihanině Instagramu, na kterém její fanynka hystericky ječí Yeeees, you betta! Vidělo ho 6,5 miliónu lidí a Riri ho postnula s komentářem: „Ať je ta holka kdokoliv, v mé hlavě jsme nejlepší kámošky. OK?“

  1. Dwayne “The Rock” Johnson a jeho dcerka Jasmine

Vezměte sexy hollywoodského akčního hrdinu, přidejte roztomilé mimino, okořeňte to špetkou legrace a máte recept na internetový hit. Video, kde malá Jasmine bubnuje na hercovu holou hlavu, rozněžnilo 8,5 miliónů internetových fanoušků. “Konečně je má velká hlava dobrá i k něčemu jinému než k nošení klobouku,” komentoval video Johson.

  1. Beyoncé a malá Blue Ivy

Malá Ivy Blue jako by své slavné mamince Queen Bee z oka vypadla. Ty dvě svou podobu často ještě zdůrazňují tím, že nosí podobné oblečení. Video, které dvě parádnice zachytilo v tyrkysových šatech s květinovým vzorem, jak vesele poskakují s Eiffelovkou na pozadí, zhlédlo 10 miliónů lidí. To je slušné číslo na jednu rodinnou nahrávku z výletu do Paříže.

  1. Kendall Jenner a sesterské objetí

Kendall a Kylie se po dlouhé době znovu setkaly a přivítaly se pořádným objetím i s otočkou. A protože jsou obě sestry královny sociálních sítí, 18,5 miliónů lidí si tuhle intimní rodinnou chvilku nenechalo ujít a zkouklo ji v krátkém videu. A vy můžete taky.

  1. Americká olympionička potkala svůj idol Zaca Efrona

A málem to s ní šlehlo. Představte si, že je vám 19, k smrti milujete Zaca Efrona a prozradíte to ve známé televizní talk show. A pak jedete na olympiádu, kde jste tak fenomenálně úspěšná, že po vás dokonce pojmenují jeden gymnastický prvek, a váš idol se s vámi chce setkat. No a to přesně se stalo Simone Biles a dokonce Zaca políbila na víčko a právě tohle roztomilé video si díky Simonině reakci vysloužilo první místo v tomhle žebříčku.

5 nejlepších remixů na Daft Punk

6 nejlepších songů Afrojacka