ČTYŘI vlasové trendy na léto, které prostě musíte zkusit!

Redakce

Léto se pomalu, ale jistě blíží a s ním i nové trendy v oblasti vlasů. Jaké účesy a střihy budou v létě frčet a budete se v nich cítit božsky a lehce? Pokud chcete přežít parná vedra, tak to chce střihy, které moc nepotřebují údržbu a navíc vypadají skvěle za každé situace.

Bob – Tento styl je o něco kratší než mikádo, které je nenáročné na údržbu a také ideální pro jemné vlasy. Pokud tedy máte jemné vlasy, musíte se pořád učit a zkoušet, jak své vlasy udělat hustší. Pokud s tím nechcete mít žádné starosti, tak je pro vás bob ideální. Inspirací vám může být zpěvačka Rihanna nebo Taylor Swift.

Baby Bangs – Pokud se rozhodnete pro tento trend, tak je důležité si hned na začátku říci, že to vyžaduje pozornost a práci. Pokud máte rovné vlasy, tak je vše jednodušší, protože úprava takhle krátké ofiny není zrovna jednoduchá…Stačí, když se špatně vyspíte, a ofina vám bude stát, pak nezbývá asi nic jiného, než si jít mýt hlavu. Vypadá to ale velmi zajímavě… Inspirací ze slavných osobností může být zpěvačka Beyoncé.

Long Layers – Dlouhé vrstvené vlasy vypadají božsky, i když je to velmi jednoduchý styl střihu. Mnoho lidí si však nedokáže nechat dorůst své vlasy do takové délky, protože je to nudí nebo mají vlasy křehké a lámou se jim. Když se to však někomu povede, tak si může pískat. Tento trend si zamilovala i Kendall Jenner nebo zpěvačka Ciara.

7 sexy účesů pro jaro 2016: Který si vyberete?

Frčí na Instagramu: Bloggerka s kočkou ve vlasech

 

Shag-a-delic – Střapatý účes, který byl slavný v devadesátých letech, je nyní populárnější, než kdy předtím. Je totiž skvělý a nemusíte se o něj vůbec starat, protože vypadá skvěle hned poté, co vstanete z postele. Na léto je skvělou volbou. Inspirovat se můžete u modelky Rosie Huntington-Whiteley nebo u zpěvačky Seleny Gomez.

 

Témata:, , ,