Také patříte k těm, kdo obdivují mladistvý vzhled herečky Dany Morávkové? Prozradila, jak o sebe pečuje

Redakce

Jedna z nejoblíbenějších českých seriálových, filmových a divadelních hereček, Dana Morávková, se letos již po několikáté zhostila role modelky a nafotila kalendář pro americkou značku luxusní kosmetiky, jejíž je tváří zde v České republice. Krásnou, zdravou pleť bez nedokonalostí a vrásek této herečky obdivují snad úplně všichni a při vší zátěži, kterou herečky pokožka denně prochází, je skoro zázrak, že vypadá vždy tak skvěle...

„Za nutnost považuji dokonalé odličování, protože moje pleť si „užívá“ spousty líčení při natáčení i v divadle. Jsem přesvědčená, že ranní a večerní čištění je pro pleť velmi důležité,“ prozrazuje Dana.

Jak o ní víme, svou tváří a jménem podporuje jen projekty a značky, ve které opravdu věří a ví, že fungují, jak mají. Také nám odhalila, co nesmí chybět v její kosmetické výbavě.

Dana používá denní i noční krémy, různé masky a speciální krém kolem očí. Dále zdůrazňuje, že při péči o pleť je důležité používat přípravky pro náš typ pleti a střídat výrobky na hydrataci a výživu je naprosto nezbytné.

„Snažím se chodit pravidelně jednou za měsíc na kosmetiku. Na omlazující zábal z tropického ovoce, který hydratuje, vyhlazuje vrásky a vyživuje, nedám dopustit,“ dodává herečka, aby byl návod na perfektní vzhled kompletní.

Morávková je důkaz, že proti známkám stárnutí se dá úspěšně bojovat i bezbolestně, a snímky, kde Daně jistě závidí vzhled i kdejaká dvacítka, nádherně zobrazují výsledek profesionální a svědomité péče.

Dafoe chce drsňákům dávat jádro, dívat se na svět jinak

Krásné ženy, milí lidé a vynikající jídlo – tak charakterizoval Českou republiku francouzský herec Jean Reno