13 tipů na zábavné a levné rande v zimě

Eva Vogelová

Chcete pozvat svoji polovičku na rande, ale nevíte, co byste spolu mohli dělat? Dáme vám několik rad, které můžete využít v zimním období.

  1. Jděte spolu bruslit. Bruslení je zábava a to hlavně tehdy, pokud to neumíte. Několikrát spolu spadnete na zadek a vzájemně si budete pomáhat nahoru. Budete mít sice plno modřin, ale jako zamilovaní je ani neucítíte. Pokud nemáte doma brusle, nevadí, jejich půjčení totiž nestojí moc peněz.
  2. Zahrajte si stolní hry. Myslíte si, že stolní hry jsou jen pro malé děti? Tak to se pletete. Dnes už existují kvalitní hry jako třeba Carcassonne, Zaklínač nebo Hra o trůny. Ani jedna nestojí výraznou sumu, která by vás mohla přivést na mizinu. Jako protivníci si můžete užít spoustu zábavy.
  3. Něco si doma upečte. Máte chuť na něco dobrého? Společně si upečte buchtu nebo dort. Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou – užijete si společnou činnost a ještě si pochutnáte.
  4. Zajděte se podívat na hokej. Nemusíte být zrovna velcí fanoušci hokeje, ale proč si jednou za čas na hokej nezajít? Můžete společně zběsile fandit a nenápadně se k sobě přibližovat. Chlad a zima vás k tomu donutí.
  5. Pokud máte za domem sníh, vytáhněte sáně z půdy. Sněhu sice letos moc není, ale pokud máte to štěstí a bydlíte blízko hor, nějaký tam určitě máte. Dovádět na saních můžete v každém věku. Nezapomeňte se společně záměrně vyklopit a spadnout na sebe.
  6. Zachumlejte se do peřin. Pokud máte zimy až po krk, společně se zahřejte v peřinách. Nemusíte mít spolu hned nutně sex, jednoduše si užívejte své blízkosti. Můžete si k tomu pustit film.
  7. Zajděte si na ples. V zimě vždy startuje plesová sezóna. Hezky se oblečete, společně si zatancujete a opijete se. Poté už to fyzické sbližování půjde snadno.
  8. Dejte si rande ve vířivce. Dnes už téměř v každém městě si můžete zajít na dvě hodiny do vířivky. Budete ji mít jen sami pro sebe. Horká voda vás sblíží. Sex ve vířivce rozhodně není špatný, pokud tam nemají nikde kamery.
  9. Předstírejte, že doma nejde elektřina. Udělejte si romantiku. Zapomeňte na to, že existují světla, a zapalte doma všechny svíčky, které najdete. Málo světla vás zbaví stydlivosti a dodá vám to více odvahy na sebe po nějaké chvíli skočit.
  10. Zkuste si zacvičit jógu ve dvojici. Nejen u pozic z Kámasútry se můžete pobavit. Jóga ve dvojici je také poměrně složitá a rozhodně vás dokáže zabavit a sblížit.
  11. Jděte do obchodu a hledejte ty nejhorší svetry všech dob. Nehledejte svetr pro sebe, ale svého partnera. Můžete soutěžit o to, kdo najde ten nejhorší. Ten, kdo prohraje, ho bude muset nějakou dobu nosit.
  12. Najděte karaoke bar a rozjeďte to spolu. Překonejte svůj stud a vydejte se do karaoke baru. Společně si zazpívejte. Budete se moct zasmát tomu, jak oba zpíváte falešně.
  13. Udělejte si doma piknik. Na venkovní piknik je venku moc zima. Z toho důvodu si ho udělejte doma. Rozložte si deku a dejte si na ni nějaké dobroty.

Témata:, ,