Co můžete očekávat od letošního roku? Poví vám to znamení zvěrokruhu

Eva Vogelová

S novým rokem přichází i nová očekávání. Doufáte, že letošní rok bude lepší než ten minulý? Rádi byste se dozvěděli, co vás v něm čeká? Vaše znamení zvěrokruhu vám to prozradí.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ohledně budoucnosti pociťujete nejistotu. Máte v hlavě spoustu otázek, na které vám pravděpodobně nikdo nedokáže odpovědět. V letošním roce si budete procházet neznámem a nejistotou. Pokud se vám v hlavě rodí nějaký nový plán nebo cíl, měli byste do něj jít, i když nevíte, co od něj čekat. Možná pak budete překvapeni.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Letošní rok pro vás bude ve znamení osobního, kariérního i duševního rozvoje. Bude však potřeba, abyste byli otevření všem novým příležitostem. Nikdy se pravděpodobně předem nedozvíte, jaká z nich pro vás bude ta správná a z toho důvodu je nutné otevírat se všemu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V letošním roce se setkáte se zajímavými lidmi, kteří vám předají své zkušenosti a pomohou s vašimi cíli. Důvěrného přítele můžete najít i v člověku, do kterého byste v životě neřekli, že by k vám mohl mít bízko. Z toho důvodu se neuzavírejte ani lidem, kteří vám nejsou zatím moc sympatičtí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Letos byste mohli mít problémy z minulého vztahu, které je potřeba vyřešit. Nesmíte se vyhýbat potížím, které letos přijdou. Měli byste jim naopak čelit. Pokud to zvládnete, mějte oči otevřené, protože do vašeho života možná vstoupí nová láska.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Loňský rok pro vás rozhodně nebyl tím nejlepším. Chtěli jste toho dosáhnout mnohem víc, ale nepodařilo se vám to. Letošní rok bude jiný, pokud se do práce pořádně opřete. Můžete mít vysoké cíle, ale musíte pro ně něco obětovat. Když budete chtít, dokážete to.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V letošním roce budete mít čas pro zábavu. Práce vás samozřejmě nemine, ale budete si užívat života mnohem více než v předchozích letech. Po všech potížích, které jste zažili, si to zasloužíte. Měli byste si to uvědomit a jít vstříc novému životnímu dobrodružství.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Možná jste v minulém roce strávili spoustu času tím, že jste hledali pravou lásku a nenalezli. Prošli jste si komplikovanými vztahy, které vás uvrhli do špatných nálad. Hledali jste totiž na špatných místech. Nevěste hlavu, protože letos by to mohlo být lepší. Mějte oči otevřené, protože se můžete setkat s někým, kdo bude ve vašem životě hrát důležitou roli. Nezavírejte se světu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Loňský rok byl pro vás poměrně chaotický a vyčerpávající. Rádi byste si dali od všeho pauzu. Máme pro vás špatnou zprávu. Budete muset dále zatínat zuby, protože v novém roce se toho moc nezmění. Připravte se na to. Zhruba až v druhé polovině roku najdete více klidu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Letošní rok pro vás bude znamenat nový začátek. Budete cítit příval energie pro další dobrodružství. Pokud budete chtít, dokážete napravit chyby, které jste napáchali v loňském roce. Dokážete se letos otevřít novým věcem, lidem a zážitkům. Tento rok pro vás bude výjimečným.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Letos budete chtít opravdovou změnu. Naplánujete si bláznivé cíle. Pokud je skutečně uskutečníte, bude záležet čistě jen na vás. Svoji proměnu budete chtít stvrdit změnou svého vzhledu. Ostatní vás od šílených nápadů možná budou odrazovat, ale nemusíte je poslouchat a jít si za svým.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V loňském roce jste tvrdě pracovali. Uvědomujete si, že to pro vás byla výrazná zátěž. Letos budete mít možnost trochu zvolnit a najít svůj klid. V tomto roce vás bude přitahovat příroda, ve které budete moci odpočívat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V letošním roce se můžete ocitnout ve skupině lidí, ze které budete nadšeni. Měli byste si však na ni dát pozor, protože ne všichni vám upřímně budou přát štěstí. Pokud nebudete pozorní, můžete se kvůli ostatním lidem dostat do potíží. Pozitivní v tomto roce bude, že se začnete více smiřovat sami se sebou a tím se vám zvýší sebevědomí.