10 příznaků normálního chlapa: Jak ho poznat?

Redakce

V rozhovorech mezi ženami (zadanými i nezadanými) je často slyšet výrok, že "by stačilo si najít normálního chlapa a okamžitě by byl život lepší." Jaký druh zvířete je tento normální chlap? Co má?

  1. Schopnost vyrovnat se s osobními obavami. Nepopíráme právo mužů na strach, nikdo není rovnou hrdina. Muži mají často strach z lékařů, nedostatku peněz, selhání v posteli, dopravních nehod a jiných věcí. Normální chlap zaskřípe zuby a půjde k zubaři, naučí se více vydělávat, nejezdit opilý a přizná si, že v sexu není vždycky superman. Jde o to, že řešení najde sám a nenechá to na druhých.
  2. Vyrovnaný postoj k fyziologii. Ne, nemáme na mysli ty, kteří se myjí jednou týdně a věří, že být cítit česnekem a potem je nejlepší afrodiziakum. Normální chlapík bere menstruaci ženy nebo průjem dítěte jako věc, co patří k životu. Bere těla tak, jak jsou. A proto je dobrý v posteli.
  3. Pochopení rozdílu mezi mužskou a ženskou psychologií. Normální chlapíci chápou, že ženy jsou emocionální, složitější a v mnoha ohledech nepředvídatelné. Ano, protože to je pak krása komunikace. V čem by to bylo zajímavé, pokud bychom byli stejní?
  4. Jasná představa o tom, co chce, a to v každém okamžiku. „Teď mám hlad, teď chci spát, teď jsem unavený. O pár hodin později jdu do práce a v 7 hodin zpátky domů.“ V různých situacích takoví lidé myslí rychle a řeší spoustu problémů úspěšně a přímočaře.
  5. Přiměřený vztah k výdajům a šetření peněz. Je správné pomoci někomu v nouzi a odradit okolí od zbytečných výdajů. Umět být štědrý, ale zároveň umět “jet na jistotu”.
  6. Žádný důvod lhát. Ani o tom, co dělal do šesti do rána s kámošema, ani o své minulosti, ani o rodinném stavu, natožpak o svém jobu. Pravidla jsou velmi jednoduchá: od začátku říkat pravdu nebo se o to alespoň pokusit. (jako really)
  7. Neochota žít extrémy a s extrémisty. Když ho někdo osočuje, normální chlapík to hned utne. Pak se zeptá, co je za problém. A následně ho vyřeší. Jak? To je individuální. A tím to končí, protože další krok by byl extrémní a to normální chlapík nepodniká.
  8. Touží po lásce. “Normal boyz” jsou schopni ji přijmout a vracet všemi možnými způsoby. Není to s nimi jako na houpačce. Je to proto, že nejsou narcisové a své úzkosti a obavy mají ve zvyku zvládnout v sobě. Ne je házet na druhé. Tito lidé dokáží zachovat schopnost romantické lásky až do vysokého stáří.
  9. Schopnost uznat svoji chybu. Je to těžké, nicméně normální muž se omluví. Druhá část této aktivity je schopnost pokorně se poučit a chyby neopakovat. A také si být vědom svých limitů.
  10. Úcta k dětem (alespoň když ví, že jsou jeho). Je spolehlivý taťka, ať se děje cokoliv. Včetně konce světa, který klidně pozoruje se spícím děckem v náručí. (wow)

25 úžasných a překvapivých faktů pro úžasné lidi: Věděli jste, že v roce 1386 bylo oběšeno prase za zabití dítěte?

16 vůní / smradů, které pomalu, ale jistě mizí z našich životů